Bemutatkozás

A Dr. Járai Gábor Ügyvédi Iroda 2007. júniusában kezdte meg működését Budapesten. Az Iroda alapítója egy nemzetközi hálózathoz tartozó ügyvédi iroda egykori partnerügyvédje, a több mint tizenöt éves szakmai tapasztalattal rendelkező Dr. Járai Gábor.

Irodánk a dinamikus fejlődésnek köszönhetően és a 2009. novemberében egy új, tágasabb irodában, a II. kerületben található Szeréna út 5-3. szám alatt várja meglévő és leendő ügyfeleit.

Az Iroda jelenleg 8 együttműködő ügyvéddel, és egy aktív adminisztratív kollégával tevékenykedik. A naprakész szakmai felkészültség és idegen nyelvi tudás mellett a folyamatos önképzéssel garantáljuk az általunk nyújtott szolgáltatások kiemelt színvonalát.

Irodánk teljes körű jogi tanácsadást nyújt magánszemélyeknek és a gazdasági élet szereplőinek egyaránt, az idegen nyelvek terén elsősorban angol és német nyelven. Célkitűzésünk, hogy a szakma, valamint a folyamatosan változó társadalmi és gazdasági kihívásoknak eleget téve, ügyfeleink érdekeit minél hatékonyabban, elvárásaiknak megfelelő gyors, kreatív, és egyszerű megoldásokkal képviseljük.